Union-supporters Herman Van Lent uit Merchtem, Yves Van Ackeleyen uit Brussel en Klaas Neyt uit Oostende.
Volledig scherm
PREMIUM
Union-supporters Herman Van Lent uit Merchtem, Yves Van Ackeleyen uit Brussel en Klaas Neyt uit Oostende. © Photonews, Proot

Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbalsfeer als bij Union”

Niet alleen op het veld, ook ernaast loopt het momenteel storm voor Union Saint-Gilloise. Wekenlang op voorhand uitverkochte wedstrijden, leeggeplunderde fanshops, buitenlandse voetbaltoeristen: wat is de verleidingskracht van de verrassende leider in onze hoogste voetbalklasse? “Echtheid. Nergens in dit land vind je nog zo’n authentieke voetbalsfeer en dito stadion als bij Union.” 

10 reacties

  • J Trijp

    2 jaar geleden
    Stefan welke top ploeg denk je zal geïnteresseerd zijn in een speler van Union ?
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    100 supporters in 3e klasse. Toffe sfeer.
  • Walter Decock

    2 jaar geleden
    Wat is belangrijker, sport of geld. Union is het beste antwoord en hopelijk blijft dat zo en volgen er nog meer ploegen. En dat we Europees niet meer meetellen interesseert mij niet. Het wordt hoog tijd dat het sportieve primeert en automatisch komen jonge eigen spelers meer aan de bak ipv al dat geïmporteerde gedoe.
  • Freddy Madou

    2 jaar geleden
    Union staat eerste hoe zou dat komen het Belgische voetbal is zo gedegradeerd dat er eigenlijk geen eerste klasse meer bestaat, het niveau is zo laag geworden dat ploegen als bv. Union aan de top kunnen komen en terecht ze zijn voor het ogenblik de beste ploeg van het land, op Europees en Wereld vlak komen we nergens meer aan de bak.
  • stefan crama

    2 jaar geleden
    Benieuwd hoeveel spelers daar volgend jaar nog spelen? Of denk je dat ze een aanbod afslagen van echte topploegen.