John Bijl bij een tiny house dat hij aanbiedt aan nieuwe werknemers voor zijn varenkwekerij in de Nederlandse provincie Zeeland.
Volledig scherm
PREMIUM
John Bijl bij een tiny house dat hij aanbiedt aan nieuwe werknemers voor zijn varenkwekerij in de Nederlandse provincie Zeeland. © Sandra Schimmelpennink

Deze baas geeft je een huis als je voor hem komt werken (maar je moet wel naar Nederland verhuizen)

Hoe mooi wil je het hebben? Als je vroeger ergens ging werken, moest je het doen met een laptop of auto van de zaak. En nu? Nu krijg je een huis! Tenminste, als John Bijl je aanneemt. De baas van Vitro Plus, een Nederlandse kweker van varens, zoekt al meer dan een half jaar vier nieuwe mensen. Maar hoe Bijl ook zoekt, hij kan ze niet vinden. “Ik hoop dat dit wél helpt.” 

14 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Goed geregeld voor de baas. Ge wordt een gewillig slachtoffer van zijn willekeur en wordt een moderne slaaf. Zijn hokjes zullen hem geen windeieren leggen.
  • Juan Esteban

    2 jaar geleden
    zou er niet in willen wonen, mijn wc is zelfs groter en wat men er weer niet bij zet is de contract voorwaarden... niks is gratis in het leven en ben er zeer zeker van dat daar enkele clausules instaan dat je verplicht 25 jaar ofzo in dienst moet blijven om het te "krijgen" en dat je dik aantal overuren zal moeten kloppen onbetaald...
  • paola nerozzi

    2 jaar geleden
    Wat een negativiteit hier allemaal als ge wilt werken en ge wilt verhuizen als het gaat, waarom niet kent iemand deze baas hier misschien is hij beter dan vele anderen dus wie het kan moet het doen zou ik ook doen maar voor mij is de tijd voorbij dus mensen wie het kan doen,en niet twijfelen
  • Pieter Verhulst

    2 jaar geleden
    Nog even, we naderen het Daens tijdperk. Volgende stap is huur betalen aan je werkgever. De huur en kosten zijn dan gelijk aan je loon of hoger.
  • De Korte Johan

    2 jaar geleden
    Doet me denken dat men vroeger een bedrijf je een lening gaf voor een huis,je was dan een slaaf omdat je anders de lening direct kon terug geven.