Verleider Ken uit Temptation: “Ik heb lang geleefd op kosten van oudere vrouwen”

Nederlander Ken gooit als verleider in ‘Temptation Island’ zijn afgetraind lijf en charmes als singer-songwriter in de strijd om de Vlaamse Lize te verleiden. Maar de zanger heeft ook al heel wat oudere dames aan de haak geslagen, zo vertelt hij in Dag Allemaal. En daar kreeg hij heel wat geld van.

mrra

Ken (24) ging heel veel uit als zeventienjarige, vertelt hij. “Met het geld dat ik leende van de Nederlandse overheid, ongeveer 900 euro per maand als studiefinanciering, ging ik op restaurant, bezocht ik discotheken en versierde ik vrouwen. Vooral oudere vrouwen die carrière maakte.”

“Als jongen van zeventien lag ik goed in de markt bij vrouwen van tegen de dertig”, legt hij uit. En daar maakte hij handig gebruik van. “Terwijl zij uit werken waren, genoot ik van het goede leven.” Voor een serieuze relatie is hij nog niet klaar. “Ik zeg er niets over tijdens de eerste date natuurlijk, maar nadien zeg ik wel: “Dit is waarschijnlijk niet voor eeuwig.” Ik word nog te graag verliefd om me aan één iemand te binden.”

Zich laten onderhouden door oudere vrouwen, dat zou hij nu wel niet meer willen, zegt hij aan Dag Allemaal. “Ik zou nu niet meer willen leven op kosten van een vrouw. Ik heb ook mijn trots, weet je. Als ik nu een date heb, betaal ik. Zoals ’t een gentleman betaamt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER