Zet je schrap voor een lawine aan lust en liefde in deze series
Volledig scherm
Zet je schrap voor een lawine aan lust en liefde in deze series © rv

Lust en liefde spatten van je scherm in deze topseries

StreamzNaar aanleiding van de release van de eerste aflevering van HBO Max-titel ‘The Sex Lives of College Girls’, sinds 19 november te zien op Streamz, vullen wij onze Kijkgids aan met enkele straffe streamingtips over seks en relaties. Van een moderne Bridget Jones in ‘Fleabag’ (Prime Video) tot de avonturen van een groep New Yorkse boezemvriendinnen in ‘Girls’ (Streamz) en de originele anthologieserie ‘Easy’ (Netflix): liefde, hartzeer en vleselijke lusten verzekerd!

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.