Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddellijk verlaten na “schokkende en onacceptabele” uitspraken op sociale media

TVAustraliër Simon Blackburn gaat dan toch niet trouwen. De man moet het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ onmiddellijk verlaten, nog voor zijn grote dag is aangebroken. De makers van ‘Married at First Sight’ - zoals het programma daar heet - zagen zich genoodzaakt hem naar huis te sturen, nadat kijkers een reeks verontrustende berichten en filmpjes vonden van de man op sociale media.

6 reacties

  • André Gijbels

    2 jaar geleden
    in zulke programma's zijn er alleen maar verliezer, alleen de programma makers worden er rijk van. De deelnemers worden in de kijker gezet ,beschimpt, beoordeeld,na getrap ,noem maar op.
  • Johan Van loocke

    2 jaar geleden
    Programma's zoals dit en de vele/langdurige reclameblokken zijn de reden dat ik nog amper tv kijk, leve netflix ...
  • MYRTHE PASS

    2 jaar geleden
    Ik vat hier samen dat hij gewoon angst heeft dat homo's aids krijgen en dat hij destijds gefrustreerd was op zijn ex-vriendin, omdat ze niet werkt. Mensen kunnen wanneer ze zich minder in hun vel voelen persoonlijke dingen posten in sociale media, maar ik zou ze hierop niet pakken. Het is een vorm van vrjje meningsuiting.en een gegeven hoe iemand zich voelt op dat moment. Dat kan nu helemaal anders zijn. Als zijn uitspattingen er over waren, had die site dit al moeten censureren.
  • Hubert De Creeft

    2 jaar geleden
    Het enigste wat moet stoppen is die woke waanzin. Iedereen moet opletten wat hij/zij/het zegt. Als dat die gast zijn mening is, is dat zijn mening. Je moet er niet mee akkoord zijn of respecteren maar hij mag toch zijn gedacht zeggen of niet?
  • Anne Neckebroeck

    2 jaar geleden
    Veel show, maar keigoed programma!!