Hedwig Vandewalle, woordvoerder van een dertigtal gedupeerden, overhandigt een mand met aangevreten appels en een dagvaarding aan een vertegenwoordiger van de bank Argenta in Antwerpen. "Het groene appeltje voor de dorst, waarmee Argenta graag naar buiten treedt, is in het geval van de gedupeerden een zwaar beschadigd appeltje geworden", klinkt het.
Volledig scherm
Hedwig Vandewalle, woordvoerder van een dertigtal gedupeerden, overhandigt een mand met aangevreten appels en een dagvaarding aan een vertegenwoordiger van de bank Argenta in Antwerpen. "Het groene appeltje voor de dorst, waarmee Argenta graag naar buiten treedt, is in het geval van de gedupeerden een zwaar beschadigd appeltje geworden", klinkt het. © BELGA

Gedupeerden van phishing starten groepsvordering tegen Argenta

Aan het hoofdkantoor van Argenta in Antwerpen heeft een groepje slachtoffers van phishing donderdagmiddag actie gevoerd omdat ze vinden dat de bank hun probleem niet naar behoren behandeld heeft. Een deurwaarder overhandigde tegelijkertijd een dagvaarding. Het gaat volgens de initiatiefnemers om de eerste groepsvordering ten aanzien van een Belgische bank.