Kevin Hoggas (helemaal achteraan) werd voor de rust al drie keer gefeliciteerd door zijn ploegmakkers. ©  BELGA

Hoggas hattrickheld van Waasland-Beveren omdat strafschop tweemaal hernomen moet worden

Op de dertiende speeldag in de 1B Pro League heeft Waasland-Beveren op overtuigende wijze de maat genomen van rode lantaarn Virton. De partij eindigde op 0-3. Alle goals kwamen op naam van Hoggas, maar daar was een vreemde speling van het lot mee gemoeid.

Kevin Hoggas legde de wedstrijd al snel in een beslissende plooi met twee rake kopballen (3’ en 13’). Op slag van rust vervolledigde Hoggas (43’) zijn hattrick van op de penaltystip. Aristote Nkaka miste eerst tot twee keer toe, maar telkens moest de elfmeter hernomen worden omdat Virton-spelers te snel in de zestien meter kwamen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de tweede helft vielen de Luxemburgers al snel met een man minder na een tweede gele kaart voor Altin Kryeziu en speelden de Oost-Vlamingen de match zorgeloos uit.

In het klassement blijft Waasland-Beveren met 20 punten na deze speeldag zeker tweede, voorlopig met zeven minder dan koploper Westerlo. Virton staat met 12 punten gedeeld laatste met Moeskroen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer