(archiefbeeld)
Volledig scherm
(archiefbeeld) © Christian Hennuy

Jeugdactiviteiten worden opnieuw beperkt tot groepen van maximaal 50 personen binnen

Vanaf maandag geldt er opnieuw een maximumcapaciteit voor jeugdactiviteiten. Vanaf dan mogen groepen binnen nog maximaal uit 50 personen bestaan. Dat hebben de verschillende ministers van Jeugd beslist. De regels gelden vanaf maandag 29 november tot en met 20 december.

11 reacties

  • Manten Kalle

    2 jaar geleden
    Ja Gaston. Zoals met het verkeer. 120 km/u is nog oké. 121 km/u in principe niet meer, omdat er een wet bestaat. Dat is hetzelfde met corona. Je moet ergens een grens trekken.
  • jaak Peeters

    2 jaar geleden
    Waarom kunnen er zovelen die van de hele materie niets afweten behalve wat hen door kranten vooraf werd ingefluisterd zomaar hun "mening" verkondigen? Is dat dan niet "fake"? Is dat de kritische taak van de pers?
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Minister Annelies Verlinden zaait verwarring met maatregel over vakantiehuisjes: Huren mag met meer mensen, erin feesten maar met 15, zijn die minister nu helemaal zot geworden. Afdanken om erger te voorkomen.
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Eerst gaat circus vivaldi verstrengen en dan één dag later gaan ze de veiligheid van testen versoepelen. wat een geblunder, het houd niet op.
  • Rik Clarysse

    2 jaar geleden
    alles onmiddellijk stilleggen tot na kerstvakantie. overal lockdown