Swen Pförtner/dpa
Volledig scherm
© Swen Pförtner/dpa
VfL Wolfsburg WOL
1
EINDE
3
Borussia Dortmund BVB
  • 2' Goal Wout Weghorst
  • Emre Can Goal 35'
  • Donyell Malen Goal 55'
  • Erling Haaland Goal 80'

Dortmund wint Belgische topper bij Wolfsburg: invaller Haaland slaat acrobatisch toe bij comeback maar niet iedereen is daar even blij mee

BundesligaBorussia Dortmund heeft de Belgisch getinte topper tegen Wolfsburg gewonnen. De Borussen bogen een vroege achterstand om in een 1-3-overwinning. Erling Haaland diende Wolfsburg bij zijn comeback meteen de genadeslag toe. Diens juichgebaar werd vervolgens niet opperbest onthaald door een thuisfan. De herstelde Noor kon de geste wel smaken.

0 reacties

  1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
    PREMIUM
    Voetbal
    14

    TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

    Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
  2. Het grote gelijk van José Mourinho: Spaanse legende Xabi Alonso zei ‘nee’ tegen Club Brugge en flirt nu met de Europese top
    PREMIUM

    Het grote gelijk van José Mourinho: Spaanse legende Xabi Alonso zei ‘nee’ tegen Club Brugge en flirt nu met de Europese top

    Een ‘no’ zal een ‘no’ blijven. Club Brugge hoeft hem geen derde keer te bellen. Xabi Alonso (41), achttien maanden geleden kandidaat-opvolger van Philippe Clement, jaagt vandaag met Leverkusen op Europese glorie, in de halve finales van de Europa League tegen AS Roma. Een blik op de blitzcarrière van een Baskische professor die theorieën van José Mourinho, Pep Guardiola en Carlo Ancelotti doceert. En waarom The Special One bij een nederlaag alsnog zal winnen.