Julia tijdens haar auditie en tijdens haar eerste optreden als K3'tje
Volledig scherm
Julia tijdens haar auditie en tijdens haar eerste optreden als K3'tje © VTM

Is Julia volledig klaar voor K3? Bekijk hier al haar optredens in ‘K2 zoekt K3'

K2 zoekt K3Julia Boschman (19) is het nieuwe K3'tje. Zij won de spannende finale van ‘K2 zoekt K3' bij VTM.  Maar is Julia volledig klaar voor K3? Wij zetten al haar optredens uit ‘K2 zoekt K3' nog eens op een rijtje. Oordeel vooral zelf!

  1. PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevolle superster Tate McRae?
    PREMIUM
    MUZIEK

    PORTRET. Ze verkocht de Lotto Arena in amper twee minuten uit: wie is de beloftevol­le superster Tate McRae?

    Tate McWie? Behalve bij Gen Z’ers, doet de naam Tate McRae (20) niet meteen een belletje rinkelen. Maar haar vele hits heb je ongetwijfeld wel al gehoord op de radio. De Canadese treedt dinsdagavond in ons land op - in een op twee minuten uitverkochte Lotto Arena. Daar zal McRae laten zien waarom ze op gelijke voet wordt gezet met popgodinnen (én boezemvriendinnen) Billie Eilish en Olivia Rodrigo. “Ik heb stilaan genoeg van 30-jarige mannen die mij zeggen hoe ik mijn carrière moet aanpakken.”
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”