© Nele Vanhelmont

© Nele Vanhelmont

© Nele Vanhelmont

© Nele Vanhelmont

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Haspo-O Zuid maakt zelf radio op Rode Neuzen Dag

Sint-Truiden -

Hasp-O Zuid is dit jaar een Rode Neuzenschool. In de Rode Neuzenactie van dit jaar is de kracht en verbinding die jongeren halen uit muziek een belangrijk item. De leerkrachten van Hasp-O Zuid maakten, ondersteund door het team van de lokale radio Trudo FM, daarom op vrijdag 26 november een hele dag live feelgood radio.

Nele Vanhelmont

Radio voor en door de leerlingen waarbij verzoeknummers werden afgewisseld met interviews, spelprogramma’s, pakkende verhalen… Dat was de feelgood radio van de leerkrachten van Hasp-O Zuid en Trudo FM. Leerlingen kregen in de lessen de kans om een liedje aan te vragen waar ze kracht uit halen, troost in vinden of gelukkig van worden. Deze liedjes vormden op Rode Neuzendag de playlist van Radio Zuid. Radio Zuid zond tussen 9 en 15.30 uur uit vanuit een caravan op de speelplaats en was te beluisteren op de frequentie 105.2 FM of via https://trudofm.be.

Daarnaast verkoopt Hasp- O Zuid Rode Neuzen-koekjes. De verkoop bracht tot nu toe al 675 euro in het laatje. Op 3 december is er een Rode Neuzen Markt op de speelplaats van Hasp-O Zuid. Hier worden producten verkocht die door de leerlingen gemaakt zijn, ten voordele van Rode Neuzen Dag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer