Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Volledig scherm
Esther Nwanu, Anthony Nti en Jeroen Perceval in 'De Slimste Mens Ter Wereld' © Play4

Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’

TVDe jeugd heeft het gehaald in de 25ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. Of misschien vond regisseur Jeroen Perceval dat hij met drie beurten in de quiz van vriend Erik Van Looy voldoende promo had mogen en kunnen maken voor zijn film ‘Dealer’. Hoe dan ook exit van Perceval. Gelukkig was er de sprankelende en ongedwongen Anthony Nti om de iets te hard kabbelende show toch wat dynamiek te geven. O ja, nieuwkomer Esther Nwanu won. Uiteraard.

16 reacties

  • Hugo Schelstraete

    2 jaar geleden
    Ooit was ik fan. Nu is het niet meer de moeite om te kijken. Alles is fake en voorgekauwd. Zielig, zo snel mogelijk afvoeren aub.
  • Nick Pareyt

    2 jaar geleden
    Fan van het eerste uur maar stel vast dat ik bijna iedere aflevering in slaap val.
  • Etienne De Bondt

    2 jaar geleden
    Het lag er vingeren dik op wie er moest winnen, daar het in de vorige seizoenen nog vakkundig werd weggemoffeld, laten ze nu schaamteloos zien wie er MOET doorgaan. Foei Play 4, het wordt tijd om definitief te stoppen.
  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    Het enige pretentieloze ontspanningsprogramma waar mensen gewoon zichzelf kunnen zijn. Natuurlijk is de ene aflevering al wat minder dan de andere.
  • Wim De Pauw

    2 jaar geleden
    Totaal uitgemolken concept, met inderdaad 3de rangs BVs (lees : "wie zijn die mensen ?"), voorgekauwde conversaties. Ik ben, zoals velen, afgehaakt.