Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AP

Veel lof voor Messi in internationale sportkranten, Duitsers furieus om tweede plaats Lewandowski: “Schandalige verkiezing”

Gouden BalNiet Robert Lewandowski, maar Lionel Messi heeft de Ballon d’Or van 2021 gewonnen. De Argentijn van PSG haalde het nipt van de Poolse doelpuntenmachine en pakte de prijs al voor de zevende (!) keer. Daar kunnen ze in de internationale sportkranten globaal gezien mee leven, al geldt dat niet voor het Duitse BILD. “Lewandowski is bedrogen”, klinkt het scherp.

25 reacties

  • Dirk Brouns

    2 jaar geleden
    Marcus Camps Perfect uitgelegd. In gewone ploeg is hij gewoon. Messi weg bij Barcelona en ze staan nergens terwijl ze vorig jaar voor titel meededen. En als PSG slim is dan focusseren ze de ploeg ook meer rond Messi.
  • Rudy de clerck

    2 jaar geleden
    Een echte schande…Lewandowski ja die had moeten winnen….geld geld en nogeens geld
  • danny coomans

    2 jaar geleden
    Qatar betaalde zwaar voor WK, nu met Messi bij PSG was het een kleintje om de dit even te regelen, Messi verschoot zelf, als ik Lewandowski was ik ging volgend jaar niet en dat ze hun bal staken waar hij het licht niet ziet.
  • J Trijp

    2 jaar geleden
    Ik had Hazard getipt, maar hij staat nog niet bij de eerste 10.
  • stefan driessen

    2 jaar geleden
    Terechte winnaar... in ALLE aspecten van het spel de beste... Vorig jaar was de terechte winnaar Lewa geweest en zal Leo niet bij de favorieten... maar toen werd ie niet uitgereikt... Dit jaar was het een close call... We mogen in onze handjes wrijven wel als we deze speler nog lang mogen aanschouwen in welke competitie dan ook... Al degene die iets anders beweert, snapt niks van het spelletje !