Maarten Vandevoordt - Tobe Leysen
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Vandevoordt - Tobe Leysen © Photonews

Na tal van foutjes groeien twijfels rond Vandevoordt bij RC Genk, krijgt Tobe Leysen de voorkeur in beker tegen Club?

RC GenkZitten ze in Genk stilaan met een keeperskwestie? Maarten Vandevoordt (19) kreeg na de wedstrijd tegen Club Brugge de volle laag. Mogelijk geeft Van den Brom de 19-jarige Tobe Leysen zijn kans in de rematch in de beker tegen Club. Papa Rutger Vandevoordt kan deze mindere momenten plaatsen. “Kijk, Maarten is zelfkritisch genoeg om te beseffen dat dit niet zijn beste periode is. Maar ik hoop wel dat Genk hem zal blijven steunen om hier door te komen.”

21 reacties

  • nick verheyen

    2 jaar geleden
    @ jozeph leysen, didillon keepte zijn half jaar bij genk prima, veel beter dan vandevoordt nu en mignolet is alleen voor brugge supporters een wereldkeeper, niet voor niks dat hij na liverpool nergens anders terecht kon, zwaar overroepen keeper,zijn talloze blunders elk jaar spreken voor zich
  • Martin Scheepers

    2 jaar geleden
    Ja dat krijg je als je een dikke nek hebt gekregen, zet hem maar eens een tijdje op de bank dan kan hij eens nadenken hoe het wel moet, sorry Maarten maar dat is de realiteit.
  • Hugo Wouters

    2 jaar geleden
    Hij is alles behalve een topkeeper of toptalent. Bij hoekschoppen die op hoogte in de kleine backaerea komen komt hij niet uit en blijft op zijn doellijn huppelen, niettegenstaande hij meer dan 1,90m groot is. Dat heeft Genk al verschillende doelpunten gekost en zelfs de match hierdoor verloren. Uitvoetballen kan hij ook niet, zelfs risico's nemen en tegenstanders willen dribbelen met balverlies als gevolg. Deze jongen moet terecht gewezen worden, want zijn nek is stilaan te dik geworden.
  • johnny palmaers

    2 jaar geleden
    De doelman laten staan. De club moet achter haar keuze blijven staan. Iedereen maakte fouten. Spelers en trainers. En uiteindelijk, ze spelen goed maar het zit niet mee. Forza Racing.
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    voetbal is toch simpel: als we een goal tegenkrijgen is het de schuld van de keeper; als we verliezen is het de schuld van de trainer; en wie de winning goal maakt is de grote held (ook al heeft die er de rest van de match niets van gebakken) en dan maar beweren dat voetbal een ploegsport is