Marthe, Luca en Hanne
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe, Luca en Hanne © VTM

Luca blikt terug op ‘K2 zoekt K3': “Ze hadden bij de inschrijvingen toch al kunnen zeggen dat ik te groot was?”

TVDat Julia (19) uiteindelijk met de overwinning aan de haal ging, hoeven we u niet meer te vertellen, maar de grote verliezer van het ‘K2 zoekt K3’-verhaal is Luca Diez (21) uit Den Haag. Wekenlang leek hij goed op weg om als jongen het vastgeroeste K3-concept om te gooien, maar hij sneuvelde in het zicht van de meet. In dit gesprek vertelt hij over de vele kritiek, de pijnlijke styling, zijn toekomstplannen en de momenten net na zijn afscheid. “Ik zag Hanne helemaal breken en teken doen naar mij: sorry.”

40 reacties

  • Roel Hendrickx

    2 jaar geleden
    Alle respect voor deze jonge grote zanger.
  • Tamara Lauwers

    2 jaar geleden
    Heeft die nu nog niet door dat het niet draait om te groot zijn. Hij had in de eerste plaats al niet moeten doorgaan. Auditie was niet zo goed. Gordon was wat mild voor deze jongen. Met alle respect maar jij was niet goed genoeg Luca
  • Greta Van der Steen

    2 jaar geleden
    Zeg manneke begint nu weer niet terug te zagen he ,dat kon je nu zelf ook weten dan hé .Je moet tegen je verlies kunnen.
  • Toran Korshnah

    2 jaar geleden
    Er is leven na K2 zoekt K3. Luca was de enige jongen die kon winnen, maar dat is geen garantie voor winst. Toen Diede en Celester weg gestemd werden wisten we dat Julia de winnares was. Amy kon geen vuist maken.
  • Koen Verberck

    2 jaar geleden
    Het grote probleem van tegenwoordig. Niemand mag nog verliezen. Niemand kan nog tegen kritiek. En dat leren we de jeugd al op school. Wie iets niet kan moet toch benaderd worden als een held of krak. De jeugd kan niet meer met tegenslagen omgaan. En dan later in de echte wereld kom je een tegenslag niet meer te boven. Het is eigen aan een wedstrijd . Die heeft een winnaar en veel verliezers