Beveiligingsbedrijf SERIS uit Diegem zoekt 500 nieuwe medewerkers

Veiligheidsspecialist SERIS uit Diegem, ƩƩn van de drie grote spelers in Belgiƫ, is op zoek naar nieuw personeel. Door de heropleving van de economie groeit ook de vraag naar bewakingsagenten en veiligheidsoplossingen voor bedrijven. Er staan 500 vacatures open.

"We zien een groei van de economie, maar we hebben onlangs ook enkele nieuwe contracten binnengehaald", zegt Christophe Segaert, CEO van SERIS in de Benelux. "Zo hebben we onlangs de aanbesteding gewonnen voor de bewaking van vijf militaire domeinen. Maar ook de bewakingsopdrachten van bedrijven, banken bijvoorbeeld nemen toe." Voor al die opdrachten zoektĀ  SERIS vooral bewakingsagenten, maar ook alarmcentrale-operatoren, projectmanagers, monteurs, technische profielen en IT-specialisten.

Nieuw profiel

De functie van bewakingsagent is de voorbije jaren flink geĆ«volueerd. Zo spelen bijvoorbeeld sociale vaardigheden en communicatieskills een steeds grotere rol. "Meertalige kandidaten zijn dan ook erg welkom.Ā Wij hebben een uitgebreid intern opleidingstraject, waar we bijvoorbeeld met professionele acteurs werken om simulaties te doen van diverse, uitdagende situaties. Zo kunnen we nieuwe agenten met de juiste attitude het veld insturen,ā€Ā aldus Segaert.Ā 

Inclusieve aanpak

SERIS kiest voor een heel inclusieve aanpak waar diversiteit als een sterkte beschouwd wordt. Dat zal voor de komende aanwervingen ook niet anders zijn. Christophe Segaert: ā€œWij hebben een neutraal aanwervingsbeleid, waar niet gekeken wordt naar generatie of geslacht, maar enkel naar attitude."

Kandidaten kunnen hier solliciteren.

Meest gelezen