Cristiano Ronaldo reageert op Instagram
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo reageert op Instagram © AFP/Instagram

Cristiano Ronaldo niet te spreken over zevende Ballon d’Or voor Messi, en dat laat hij ook duidelijk blijken op Instagram

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo (36) is not amused. Dat Lionel Messi (34) maandag zijn zevende Ballon d’Or won, vindt de Portugese topvoetballer maar niets. En dat heeft hij ook laten blijken op Instagram. Een fan-account van Ronaldo pende een post neer waarin onder meer staat dat het “een schande en diefstal” is dat Messi de Gouden Bal won. ‘CR7' likete en reageerde: “Factos. Feiten.”

66 reacties

  • Karel Bellen

    2 jaar geleden
    Er is niets verkeerd aan dat Messi gewonnen heeft. Goeie voetballer toch. Zo onverdiend is ook weer niet.
  • Monique Asaert

    2 jaar geleden
    Messi is een bevoordeelde speler, hij was nergens verleden seizoen bij Barcelona, en dan toch nog de gouden bal!
  • Kelly VdBurg-de Vos

    2 jaar geleden
    Niemand legt mij ooit op om die of die te kiezen. Ik vind het 2 fantastische voetballers, en heel blij dat ik ze mocht/mag bezig zien. Er komt een dag dat ik met heimwee naar deze tijd ga kijken (toch op dat gebied), dus probeer ik er nog zoveel als mogelijk van te genieten.
  • Eduard Deflandre

    2 jaar geleden
    Uit elk land in de wereld mocht een journalist een stem uitbrengen. Ik kan me voorstellen dat er in sommige landen amper sportjournalisten zijn, en zij die mogen stemmen dan maar op een naam klikken dat ze ooit al hebben gehoord. Messi dus, Lewandinges, nooit van gehoord.
  • Geert Moens

    2 jaar geleden
    Lewandowski was terechte winnaar geweest, Messi al een jaar niks laten zien. Reactie Ronaldo terecht dat Messi niet mocht winnen. Zowel Ronaldo als Messi zijn toppers. Degene die Ronaldo afbreken zijn mensen dat niks van voetbal kennen...