De iPhone 13 werd gelanceerd op 24 september.
Volledig scherm
De iPhone 13 werd gelanceerd op 24 september. © AFP

Apple kampt met tegenvallende vraag naar iPhone 13

AppleDe vraag naar de iPhone 13 neemt af en daardoor heeft Apple minder onderdelen nodig van toeleveranciers, meldt persbureau Bloomberg. Eerder schroefde Apple de productie van de iPad nog noodgedwongen terug om zo meer onderdelen over te houden voor de productie van de iPhone 13. Dat kwam omdat het bedrijf eerder dit jaar hard werd geraakt door een wereldwijd chiptekort. Het aandeel van Apple op de aandelenbeurs in New York zakte 3,5 procent. 

7 reacties

  • Patricia Rimando

    2 jaar geleden
    Dat toestel is voor de helft te duur . Als u een toestel nodig hebt voor de show alleen , ja betaal er dan ook voor. Er zijn toestellen op de markt die veel minder kosten en ook voldoen . I phone ... he he, je kan er niet eens een extra micro geheugen insteken .
  • Patrick Coulier

    2 jaar geleden
    "Bloomberg meldt op basis van anonieme bronnen" OK Apple breekt weer alle records dan voor de zoveelste keer PS Ook uit anonieme bronnen ;-)
  • Hilde Peeters

    2 jaar geleden
    Maak ze nog wat duurder De beroepsklasse krijgt niet zo veel meer van hun baas. En de jeugd beseft dat honderden euro voor veel kan gebruikt worden.
  • jean pierre leemans

    2 jaar geleden
    Alle respect voor Apple Het kan niet altijd bingo zijn
  • Frank Vos

    2 jaar geleden
    Ook serieus overpriced voor wat je nog krijgt. Ze hinken achterop. Na 10 jaar iPhone klant te zijn tem iPhone 11. Overgestapt naar Xiaomi Mii 11. Wauw, wat een toestel. Batterij, scherm, functies, snelladen, vingerafdruk onder scherm...beste overstap ooit en niet voor een bedrag van boven de 1100 euro !