Peter Van de Veire is opgelucht na zijn beslissing om te stoppen bij MNM: “Ik moet eindelijk niet meer zwijgen”

ShowbizzVanochtend kondigde Peter Van de Veire (50) zijn afscheid aan bij MNM. Na 13 jaar stopt hij met zijn ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ en verlaat hij ook in één keer de zender. Het nieuws kwam de dag na zijn 50ste verjaardag die hij vierde met een speciale aflevering van het radioprogramma. “Neen, de luistercijfers hebben helemaal niets met m’n beslissing te maken”, klinkt het.

24 reacties

  • Peter Van Acker

    2 jaar geleden
    Toffe peer. Altijd een antwoord klaar, verzorgde taal, adrem, verstandig, en nooit om een antwoord verlegen. Doe zo voort Peter. En aan al diegenen die negatieve commentaar hebben: als jullie het beter kunnen, hou je vooral niet in..
  • Bruno Van Praet

    2 jaar geleden
    Iedereen blijkt te vergeten dat hij op de jongerenkweekschool "Studio Brussel" is begonnen. Ik kon hem toen best pruimen, maar na zijn overstap naar ... ( krijg het maar niet over mijn lippen) heb ik hem nooit meer willen volgen. Het gaat je goed Peter Van De Veire. Maar dan nu ook zo weinig mogelijk op TV.
  • dirk reynders

    2 jaar geleden
    Hopelijk komt ie niet naar mijn zender... Maja, er is nog altijd classic 21
  • Jan Verbinnen

    2 jaar geleden
    Ik ben ook opgelucht, enige probleem is dat hij nu tijd heeft om ergens anders onnozel te doen.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Ik en vele met mij zijn ook opgelucht. Als je nu nog van tv blijft is het nog beter. Maar dat plezier zal ons niet gegund worden zeker.