Ronaldo.
Volledig scherm
Ronaldo. © REUTERS
Manchester United MUN
3
EINDE
2
Arsenal ARS
  • 44' Goal Bruno Fernandes
  • 52' 70' Goal Cristiano Ronaldo
  • Emile Smith Rowe Goal 13'
  • Martin Ødegaard Goal 54'

“801 goals? Enkel als wij onze trainingsgoals meetelden”: PL-iconen Shearer en Henry diep onder de indruk van nieuwe mijlpaal Cristiano Ronaldo

Premier LeagueEen nieuwe mijlpaal. Cristiano Ronaldo heeft na gisterenavond meer dan 800 goals gescoord in zijn profcarrière. De Portugees prikte tegen Arsenal nummers 800 en 801 en had zo een groot aandeel in de 3-2-zege van Manchester United. Met links, rechts, het hoofd en zelfs een paar keer met nog een ander lichaamsdeel. De waanzinnige statistiek wekt - uiteraard - veel bewondering op in de voetbalwereld. Ook bij Premier League-iconen Alan Shearer en Thierry Henry. Voormalig United-speler Patrice Evra pareert dan weer de kritiek van onder meer Jamie Carragher.

6 reacties

  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Als ik mij niet vergis heeft messi afgelopen voetbalseizoen voor zijn doen matig gepresteerd .Lewandowski scoorde met de ogen dicht. Maar die gouden bal win je niet door enkel maar te scoren he. Mijn inziens zijn er andere spelers die de gouden bal mochten verdienen. Maar het probleem is dat die geen bekendheid genieten. En die gouden bal toch wel prestige wil blijven uitstralen , dus Messi. Wat nu wel de geloofwaardigheid van deze prijs serieus degradeert bij veel mensen.
  • Ann Gatina

    2 jaar geleden
    Haha Messi heeft nog steeds een veel beter goal/match ratio dan ronaldo en ronaldo heeft veel meer doelpogingen nodig om te scoren zegt wel genoeg denk ik ... En Messi is zelfs geen spits :*)
  • Ronny plovie

    2 jaar geleden
    Blijkbaar vergeet iedereen wat Messi is, dit is de compleetste speler ooit, kan een balletje trappen, dribbelen, assists geven ect.. Ronaldo is een égoïste, wil alles zelf, scoren op de onmogelijkste kanten, zelf de pinaltys willen nemen, terwijl Fernandes de normale trapper is, enkel om die mijlpaal te bereiken
  • Jonathan Monsaert

    2 jaar geleden
    Inderdaad Kjell, Messi heeft altijd iets meer krediet, onfair als je de feiten bekijkt en objectief oordeelt. Wat CR7 gisteren presteerde was ook weer Ballon D'or waardig. Lewandowski verdiende de trofee zeker!
  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    Hij is en blijft een TOPspeler! En idd Lewondowski moest en gouden bal krijgen ipv Messi! Dat is een schande ten top!