Column Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Column Jan Segers. © HLN

COLUMN. Wijsvinger op de lippen. ‘Zwijgen!’ Wat als de politiek Noa Lang achterna gaat?

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Noa Lang.

3 reacties

  • Karel Van der Merwe

    2 jaar geleden
    Noa kan op het voetbalveld een schitterende toekomst tegemoet gaan. Maar hij zal zijn slachtofferschap buiten het veld moeten stopzetten daarvoor, anders lukt het nooit. Kritiek hoort erbij, hoge bomen vangen veel wind, en stop anders gewoon met (social) media, alstublieft Noa, en laat ons genieten van Uw kwaliteiten op het veld. Ge zijt geen slachtoffer, ge zijt een bevoorrecht mens, handel daarnaar !
  • Jos Denis

    2 jaar geleden
    Voetbal is decadent. Zowel spelers als supporters. Maar net zoals alcoholgebruik wordt dit met de mantel der liefde bedekt en zelfs politiek ondersteund. En wat Jambon betreft: da goade gij nie bepoale.
  • kristoff mignon

    2 jaar geleden
    en bij uitbreiding het duimzuigen of het overdadig op de knieen door het gras, waar de collega's al de ganse tijd op spuwen, schuiven, of het zeer uitbundig vieren van een goal. Uiteindelijk is dit jullie job, scoren en winnen, hier worden jullie voor betaald, niet meer dan dat. En nu we toch bezig zijn, wees eens mannen die een tik kunnen incassen en ga toch gedurig niet liggen als je ook maar denkt dat iemand je aanraakte. De mensen betalen voor voetbal, niet voor toneel.