Tajon Buchanan (in het zwart).
Volledig scherm
PREMIUM
Tajon Buchanan (in het zwart). © AP

Club verlangt naar Tajon Buchanan: Canadese winger eerder dan verwacht in Brugge

Club BruggeOn his way. Tajon Buchanan (22): pijnlijk uitgeschakeld in de MLS, straks na enkele weken verdiende vakantie eindelijk bij Club. De explosieve Canadese winger moet er voor meer sensatie op rechts zorgen, want van Sowah komt het voorlopig niet.

16 reacties

  • Lode Mullie

    2 jaar geleden
    Henry en N'Soki hebben wel getoond dat ze het aankunnen,alleen de laatste heeft een terugval. Joske die fit is kan altijd gebruikt worden. Rest is te vaak geblesseerd of krijgt geen kansen. Perez,Persyn.....hopelijk brengen ze nog iets bij.
  • marc lenaerts

    2 jaar geleden
    Moet dat altijd nen buitenlander zijn leid toch mensen op van hier die hebben ook twee benen of is het zoals ik al lang denk inport en daarna export met winst moderne slavernij
  • alex de vos

    2 jaar geleden
    Jaloersheid verkankert de rede.
  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Welke strategie ze ook kiezen. Ze staan er nog altijd goed voor om opnieuw kampioen te spelen en de rest is nadien geschiedenis !
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    De transferpolitiek van Club Brugge is niet echt coherent te noemen: eerst wilden ze Collado, dan Villa, dan Daramy om dan uiteindelijk met Sowah af te komen 😔. Gelukkig hebben ze deze Buchanan kunnen strikken waar echt wel veel van verwacht wordt.