Donald Trump lanceerde zijn nieuwe bedrijf,  Trump Media & Technology Group, afgelopen oktober.
Volledig scherm
Donald Trump lanceerde zijn nieuwe bedrijf, Trump Media & Technology Group, afgelopen oktober. © REUTERS

Trump: “Eén miljard dollar aan investeringen binnen voor nieuwe berichtenapp”

Donald Trump zegt voor zijn nieuwe socialemediaplatform, samen met het bedrijf dat het moet gaan realiseren, 1 miljard Amerikaanse dollar (ruim 883 miljoen euro) aan investeringen binnengehaald te hebben.

26 reacties

  • Guy Van Brussel

    2 jaar geleden
    Valt de massa hunne frank nu nog altijd niet waarom alles en iedereen tegen Donald Trump is ?! Sinds hij niet langer president is zien we de wereld voor onze eigen ogen van kwaad naar erger gaan. "The Great Reset" is op komst en we zullen ons leven drastisch moeten aanpassen aan de elite hun tirannie ! De huidige inflatie is maar een sober voorproefje wat ons te wachten staat. Wie niet buigt of betaald of durft tegen te spreken zal van alles worden afgesloten. Zie de truckers in Canada !
  • mark germanus

    2 jaar geleden
    Trump was misschien niet de beste maar hij was niet pro of contra Rusland. Hij is voor een politiek van Amerika first, groot gelijk zolang het in Amerika blijft, dat hij eerst zijn afro en mex bevolking een beetje beter controleert, minder drugs, prostitutie, vandalisme, enz Hopelijk word hij terug president en houdt deze keer eens grote kuis in hun parlement en senaat. Tijd terwijl kan Europa zijn eigen planning maken zonder de Ami's en ook eens grote kuis houden in de EU.
  • Kai Rombouts

    2 jaar geleden
    de naieve Biden lovers gaan wel anders piepen als de paddestoelen/kernbommen in Europa worden gedropt, het gevaar is reëel. Biden wil niet liever, oorlog op europese bodem (alweer!), goed voor hun wapenindustrie en ze kunnen achteraf wéér als redder van Europa worden gepresenteerd. Diezelfde Biden lovers vergeten wie ons verlost heeft van Hitler: zonder de Russen was dit niet mss niet gelukt zoals het nu in de geschiendenisboekjes staat geschreven. A propos, Trump presidentschap: no war 4 years!
  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    Zo veel geld om nog meer fake news te verkondigen. Waarom hebben ze gek niet opgesloten voor het verspreiden van leugens.
  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Beter zotte Trumph dan oorlogszuchtige Biden die als een God de wereld wil regeren.