Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
0
EINDE
3
Charleroi CHA
  • Shamar Nicholson Goal 22' 57'
  • Stefan Knezevic Goal 38'

Wat een chaos: Standard verliest met 0-3 van Charleroi, Laforge fluit match vroeger af door wangedrag fans

Jupiler Pro LeagueDe Waalse derby tussen Standard en Charleroi is uitgedraaid op één grote chaos. De Rouches gingen op Sclessin met 0-3 onderuit, maar dat bleek uiteindelijk maar een voetnoot. Want opnieuw ging alle aandacht naar het wangedrag van enkele supporters, die er eerst voor zorgen dat de wedstrijd werd stilgelegd en later ook vroegtijdig afgeloten.

31 reacties

  • frankie bressinck

    2 jaar geleden
    Triestig, maar de schuldigen zijn de spelers die er niets van bakken! De sfeer was goed in het begin vd match! Na 20 minuten komt Charleroi op voorsprong en het is om zeep door te weinig inzet, slecht spel en zwakke afwerking en passing! Ze hebben gewoon geen ploeg die meekan in de top 10!! Volgende week op Antwerp weer niets en dan komt Beerschot, een ware degradatie match!! Veel succes Elsner met uw prutsvoetballers!!
  • Leentje De Brauwer

    2 jaar geleden
    Heb het al eerder gezegd: de controle op Standard is een lachertje! Ons kent ons en een praatje met de copains is belangrijker dan een doorgedreven controle. Zelf meermaals gezien hoe laks men daar is. Ik beschouw dat stadion dan ook al langer als "no go zone".
  • jan boden

    2 jaar geleden
    De supporters van Standard hebben waarschijnlijk al heimwee naar Roland Duchâtelet die het destijds een pak beter deed dan ene Venanzi. Nochtans was het kot toen ook te klein voor de Luikse heethoofden.
  • Leon Mertens

    2 jaar geleden
    Geen enkele ploeg volgt de coronaregels , Standaard en Beerschot weken zonder publiek.andere ploegen max 5000 supporters ... Haha ze gaan niets doen !!!
  • Germain De Block

    2 jaar geleden
    Wat een crapuul zitten er in onze voetbalstadions.en daar moet men dan met kinderen naar toe.hoog tijd om ze een hakf jaar zonder te laten spelen.