Ritchie De Laet en Radja Nainggolan vieren op het Kiel.
Volledig scherm
Ritchie De Laet en Radja Nainggolan vieren op het Kiel. © Photo News

REACTIES. Nainggolan: “Zag meteen dat hij erin ging” - De Laet: “Zijn weer de ‘Ploeg van ‘t Stad’”

AntwerpAntwerp mag zich nog enkele maanden langer de ‘Ploeg van ‘t Stad' noemen na een felbevochten zege in de stadsderby tegen Beerschot. Radja Nainggolan besliste de match met een fantastisch schot. “Maar donderdag is er al een andere match.” Bekijk hieronder de voornaamste reacties uit het winnende kamp.

6 reacties

  • Luciano van As

    2 jaar geleden
    De rellen achteraf op het plein kan maar aan 1 persoon te wijten zijn die hier duidelijk aan de basis lag nl. Ritchie De Laet, zoals hij de spionkop van Beerschot uitdaagde, dat was niet normaal, dit verdient toch nog een staartje te krijgen, en getuigt van abnormaal kindergedrag.
  • peter proost

    2 jaar geleden
    Het zijn allemaal een hoop kleine kinderen en idd hoe marginaal kan je zijn het gaat om voetbal denk ik dan toch!! Stelletje losers ik ben blij dat het mij niet interesseert!!! Omwille van dit.
  • Dirk Theys

    2 jaar geleden
    Van enige bescheidenheid hebben Antwerpenaren nog steeds geen last blijkbaar. Hebben ze de Europacup gewonnen tegen de absolute staart van de Jup Pro Ligue?
  • Marc Vinck

    2 jaar geleden
    Vuurpijlincident met applaus van de "supporters?" en de spandoek tegen Radja. Beerschot bewijst zich als een marginale ploeg. In de lente weer de laatste derby want Beerschot zakt terug.
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Er is altijd maar 1 ploeg vant stad geweest en er zal er altijd maar 1 zijn. De great old dus.