Ruud Vormer keek met lede ogen toe hoe Seraing twee keer kon scoren in het Jan Breydel.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Vormer keek met lede ogen toe hoe Seraing twee keer kon scoren in het Jan Breydel. © Belga

Onze Club-watcher stelt dat het vooral ‘Bluvn Goan’ is met de billen dicht: “Dat moet Clement toch ook zien?”

Club BruggeQuo vadis, Club? Al meer dan een maand élke match minstens twee tegengoals geslikt. Clement wou niet aan de kwestie — hij focuste liever op de zege tegen Seraing —, maar zijn defensie is wel degelijk een zorg. Als dat maar goed komt in Parijs… Het valt te hopen dat de interne analyse strenger is en sommige spelers ook eens voor de spiegel gaan staan. Zoektocht naar waar het fout loopt en hoe blauw-zwart daaruit geraakt.

27 reacties

  • John De roo

    2 jaar geleden
    We blijven in herhaling vallen. Elke week een nieuwe ploeg , nieuw systeem , spelers niet op hun plaats en elke week op een andere positie. Daarnaast denkt men bij Club het nieuwe gouden kalf gevonden te hebben onder het mom van "we geven eigen jeugd een eerlijke kans".In werkelijkheid wil men zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld genereren door veel te jonge spelers op te stellen in de hoop hun marktwaarde kunstmatig op te drijven. Zondag opnieuw 2 spelers van 17 op het veld , 2 van 19 ...tja.
  • Ilse Huyghe

    2 jaar geleden
    het doel van het spelletje is altijd minimum eentje meer scoren dan de tegenstander. zo speel je kampioen.
  • Gilbert Vermeersch

    2 jaar geleden
    Voor de CL matchen moeten ze ver boven zich uit stijgen gezien het klasse verschil, maar dat moet je verhelpen door mèèr intensieve meters af te leggen zodat de gaten tussen de lijnen dichter bij mekaar aansluiten en steunen. De verdediging wordt zo ontlast.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Dat heb ik ook nooit begrepen Jan.
  • Tamara Thys

    2 jaar geleden
    En in het begin van seizoen waren er veel die beweerden dat Kossounou waardig vervangen was door Nsoki en Co. Mijn eerste reactie was: al zeker qua snelheid niet! Heb weer duidelijk gelijk gekregen. Veel te trage verdedigers en qua verdedigend intellect heb ik ook mijn vragen; ff een stap naar voor zetten om iemand buitenspel te zetten , zag ik tegen Seraing ook niet … Geen kwantiteit maar kwaliteit graag ipv die laatste dagen-transfers. Kurt