Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het eerste optreden zit erop, de meiden van K3 zijn blij met hoe het gegaan is. “Met Julia hebben we beslist de juiste keuze gemaakt.” © Kristof Ghyselinck


Kersvers K3'tje Julia geeft eerste échte optreden tijdens Sinterklaasshow: “Het is pittig, daar moet ik niet over liegen”

ShowbizzJulia Boschman (19), het kakelverse K3'tje, had zaterdag haar eerste optreden met Hanne en Marthe. Door de huidige coronasituatie was dat niet, zoals aanvankelijk gepland, voor een bomvol Sportpaleis. Al kon dat de pret niet drukken. “Ik ben heel tevreden over mijn prestatie”, aldus de guitige krullenbol, die terugblikt op haar eerste bomvolle week. En ook haar omgeving heeft al drukke tijden achter de rug. “Ik besef dat we als koppel spannende tijden tegemoet gaan”, aldus vriend Ben.

12 reacties

  • nicky vandee

    2 jaar geleden
    Was vooraf zo beslist, de rest was show om de kijkcijfers. Gert is niet dom, weet exact wat werkt bij het publiek. Iedereen mocht meedoen (diversiteit) 2 zijn zeer slechte verliezers nietwaar Luca & Amy
  • guy vermeulen

    2 jaar geleden
    Is de beste keuze die ze konden maken , heeft tweede kansen gekregen en ze heeft ze goed gebruikt , leert zeer snel , is maar 19 jaar , past perfect in het plaatje. En anderen in de finale lieten dikwijls een steek vallen , te weinig pit , inzet zag je zo.
  • Van Den Berghe Marc

    2 jaar geleden
    Als je 2 maal wordt weggestemd en telkens heropgevist wordt dan klopt er iets niet.
  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Wauw Julia alias superwoman, een week geleden nog maar gewonnen en kent nu al het hele K3 repertoire, inclusief danspasjes. Fake verkiezing, met maar één doel verkoop.
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Was vanonder begin geweten wie er won ,men maakt er altijd een hele heisa van.