Cif en Laid
Broers uit Klopjacht
Volledig scherm
PREMIUM
Cif en Laid Broers uit Klopjacht © Kristof Ghyselinck

Winnen broers Laid en Cif vanavond ‘Klopjacht’? “Negen kilo vermagerd tijdens programma”

TVAls ze vanavond de finale van ‘Klopjacht’ winnen, hebben ze dat mede te danken aan hun onverbrekelijke band. Na de dood van hun vader nam Laid (27), toen amper 13, de vaderrol in het gezin voor een groot stuk over. “Hij heeft de repatriëring van het lichaam van mijn vader op z’n eentje geregeld”, zegt Cif (23) trots. De twee vertellen over hun jeugd, het verlies van hun vader, het zware ongeval dat Cif recent meemaakte en de gevolgen van hun ‘Klopjacht’-avontuur. “We hebben geleerd dat Vlamingen geen racisten zijn." 

6 reacties

  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Die gasten waren wel grappig en ik ben blij dat ze gewonnen hebben. Goed gespeeld! Moet wrang zijn voor de speurders.
  • Ludo Verbueken

    2 jaar geleden
    Ik heb van in de beging gezegt dat die zouden winnen en blijf er bij
  • Yves De Groote

    2 jaar geleden
    Goed gespeeld programma, maar niks echt, zoals de meeste programma´s. Altijd gevolgd door een camera, zowel de deelnemers als de flikken. Precies echt :) Ach, de winnaars zijn al gekend van in het begin. Dat kan geen verrassing zijn.
  • Jan van Heijst

    2 jaar geleden
    ik vind het twee heel sympathieke kerels en van mijn part mag iedereen winnen moest het niet zijn dat ik eerder geloof in de "politiek" correcte houding van de tv makers. Dus als ik er op zou wedden dan is de kans 99% zeker dat zij winnen en dit enkel om voorgenoemde reden. Anders leuk programma
  • Dirk Vantorre

    2 jaar geleden
    Vlamingen zijn geen racisten ook al stemmen ze voor het Vlaams belang. Dat zijn voor het merendeel protest stemmen en anti Wallonië stemmen. Als die twee gasten bij ons voor de deur gingen staan mochten ze hier slapen en ging ik hen helpen. Mijn vrouw en ik duimen vanavond dat ze winnen en we zijn geen linkse rakkers.