© Vijf

Temptation Ken licht een tipje van de sluier over zijn liefdesleven

Ken Stoffers - de Haarlemse verleider met de man bun en gitaar - is zonder twijfel een van de meest besproken mannen van dit ‘Temptation Island’-seizoen. Hij kan het goed vinden met Lize, maar meer dan goede vrienden zijn ze volgens hem niet. Dat zegt de knapperd in een interview in Tv Familie. Let op: dit artikel bevat spoilers.

vwh

De Nederlandse singer-songwriter zegt dat hij niet gelooft in de ware, simpelweg omdat er meerdere ‘waren’ voor iemand bestaan. “Die wonen heus niet allemaal in je dorp”, zegt hij. Dat hij het goed kan vinden met Temptation Lize is een understatement. “Ze is oprecht en ik kan goed met haar praten. We hebben heel war raakvlakken, zo is ze ook muzikaal en creatief. Ze lijkt wel de vrouwelijke versie van mezelf”, klinkt het.

Een match made in Thailand, zo lijkt het, al laat de 24-jarige Ken uitschijnen dat hun relatie puur vriendschappelijk is. “Ik ben niet op een punt in mijn leven waarop ik een relatie wil. De vrouw van mijn leven vinden is iets voor later”, zegt hij. De verleider voegt eraan toe dat hij lang een vriendin had, maar dat hij nu tijd neemt om aan zijn persoonlijke ontwikkeling te werken.

© Vijf

Zijn probleem op amoureus vlak is dat hij snel de aandacht voor vrouwen verliest. Hij wil dat veranderen en als het hem lukt, wil hij weer een vaste relatie proberen. “Ik wil vrouwen niet kwetsen”, zegt Ken. Ooit heeft hij naar eigen zeggen een vrouw bedrogen ônder slechte invloed van vrienden. Dat heeft hij nadien eerlijk opgebiecht. Zelf is hij nog nooit gedumpt.

Spoiler alert voor Temptation Island: wat doen Ken en Lize samen in Antwerpen?

Het programma van televisiezender Vijf rond verleiding ‘Temptation Island’ is amper enkele afleveringen ver en er wordt al volop gespeculeerd over welke koppels nog samen zijn en welke niet. Deelneemster Lize en verleider Ken werden gisteren alvast samen gespot in Antwerpen. Een lezer stuurde ons dit filmpje door en is er van overtuigd dat de twee een koppel zijn.

In het korte filmpje zie je Ken en Lize uit een broodjeszaak stappen, en ze wandelen samen naar een auto. Uit niets in het filmpje is af te leiden dat de twee nu ook echt een koppel zouden zijn, ze wandelen gewoon naast elkaar. Maar de beelden voeden alvast de speculatie. Volgens Rachid, die ons de beelden stuurde, maakte hij de beelden gisteren in de omgeving van het Kiel in Antwerpen. “Ik moest twee keer kijken, want ik geloofde het eerst niet.” Aldus Rachid, die ons verzekert dat hij de twee ook hand in hand zag lopen, al is dat niet te zien op de beelden.

In het programma Temptation Island is het voor de kijkers wel duidelijk dat het klikt tussen Lize en Ken: “Ik was bijna aan het hopen dat haar vriendje vreemdgaat, want ze zag er zo goed uit”, zei verleider Ken over Lize na een gala-avond. Nadien biechtte hij zelfs aan zijn vrienden op dat hij oprecht geïnteresseerd is in haar.

Nu beelden van de twee samen in Antwerpen zijn opgedoken, vinden sommigen dat het verhaal verpest is. Maar het zal de kijkers van Temptation vast nog meer doen uitkijken naar de volgende aflevering, want nu moet natuurlijk antwoord komen op de vraag of dit verhaal over Lize en Ken ook klopt. Ook naar de reactie van Jefferson, de vriend van Lize, zullen velen wellicht uitkijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER