VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Andy Peelman stapt op eigen vraag uit 'De Buurtpolitie’: “Ik krijg nogal wat te horen tijdens het uitgaan”

TVAndy Peelman (38) zegt 'De Buurtpolitie' adieu. Zeven jaar en bijna achthonderd afleveringen was de acteur hét gezicht van de populaire tv-reeks, maar het komende seizoen wordt zijn laatste. Hij vertelt waarom hij zelf aanstuurde op een vertrek, en waarom hij ook in het echte leven geen agent meer wil zijn: “De politie is de dweil van de samenleving geworden.”

50 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    ik vond merlina spannender commisaris stapel dat was nog eens een politieman
  • Nancy Haemhouts

    2 jaar geleden
    Zalige gast. Zoek u geluk ergen anders man. Ge zijt topper. ❤️
  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Dit is echt een programma voor kinderen. Als de mensen dan twijfelen of hij al dan niet acteertalent heeft moet hij niet verbaasd zijn.
  • Dirk Michiels

    2 jaar geleden
    Spijtig dit te horen, mensen kunnen andere mensen kapotmaken met woorden, soms nog erger dan fysiek aanvallen, de buurtpolitie is juist een belangrijk programma waar aan de jeugd wordt getoond dat men altijd op de politie kan rekenen en dat deze de maatschappij onder controle houden. Was er geen politie dan was er ook geen samenleving, mensen maken fouten wat normaal is en zij zijn er om daarop toe te zien. De Far West is dat dan beter ?
  • Jacques Blanckaert

    2 jaar geleden
    Programma's als " De buurtpolitie" waar jaren aan een stuk eigenlijk de gek met de politie wordt gehouden, dragen ertoe bij dat er minder respect is voor de politiemensen.