Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

WHO roept op om kinderen beter te beschermen tegen coronavirus

De Europese afdeling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft op een persconferentie opgeroepen om kinderen tussen 5 en 14 jaar beter te beschermen tegen het coronavirus. Volgens de organisatie wordt deze leeftijdsgroep momenteel het hardst getroffen door de ziekte. De WHO wil overgaan van een “reactie”- op een “stabiliseringsmodus”.

10 reacties

  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Fijn. Moeten ze misschien ook niet stilletjesaan beschermd worden tegen doorgeslagen coronapanikeurs?
  • benoit lauwers

    2 jaar geleden
    mondmasker voor kinderen ok en ze moeten aangemoedigd worden, voor de gezondheid van het kind en omstaanders. Mond masker geef meer dan voldoende zuurstof. er zijn landen waar al kinderen al van 2 jaar een dragen en geen enkele ouder was er tegen ze motiveren het zelfs. wat zijn die anti ers hun probleem.
  • Bjorn Van Beers

    2 jaar geleden
    Kinderen beschermen? Maar ze worden hier niet ziek van? Tegen wat moeten we ze dan beschermen. Een virus blijft circuleren, dat is toch normaal. De griep is toch ook nog nooit weggeweest? Of willen overheden en wetenschappers (sommige dan toch) nu opeens ook virussen doen verdwijnen? Hocus pocus,… oeps niet gelukt! Minder zieken dat is net de immuniteit tegen een virus!!!
  • Yana Rutte

    2 jaar geleden
    Beschermen? Door hen te beletten serieus adem te halen? Zorg voor gezonde lucht in scholen... de wereld op z'n kop!
  • Luc Deville

    2 jaar geleden
    Ben, al gelezen? Testen, mondmaskers en ventileren! VDB en de experten dringen daar al meer dan een jaar op aan. Hoelang gaat U voor partijbelangen samen met Jan en Bart de federale regering blijven saboteren ten koste van de volksgezondheid.