Instagram
Volledig scherm
© Instagram

BV 24/7. Frank & Simonne hebben iets te vieren en herken jij deze actrice?

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

2 reacties

  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Zwarte bonen bevatten veel eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Door de vlezige structuur met karakteristieke smaak zijn zwarte bonen de perfecte basis voor een vegetarische burger. Wij zijn fan.
  • André Uyttendaele

    2 jaar geleden
    Dat Frank en Simmoneke het er maar eens goed van pakken, Hopelijk spenderen ze niet al hun centjes aan een feest want de kans is niet onbestaande dat ze bij 'Thuis' ook eens grote kuis gaan houden.
  1. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?
  2. “Zij mag nooit koningin worden”: moet Noorse prinses Ingrid Alexandra vrezen voor toekomst op de troon?
    PREMIUM
    ROYALTY
    1

    “Zij mag nooit koningin worden”: moet Noorse prinses Ingrid Alexandra vrezen voor toekomst op de troon?

    Zijn de dagen van het Noorse koningshuis geteld? De roep om de afschaffing van de monarchie klinkt plots luider dan ooit. Dat koning Harald (87) ziek werd en Noorwegen zelfs heel even geen staatshoofd meer had, legde pijnlijk de vinger op de wonde. “Heeft ons land het gemerkt? Nee, alles ging prima”, klinkt de kritiek. Vanwaar komt deze tegenkanting? Het is vooral prinses Ingrid Alexandra (20) die het meest te vrezen heeft voor de toekomst. “De rol van de monarchie is uitgespeeld.” Of toch niet?
  1. DUBBELINTERVIEW. Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”
    PREMIUM
    BV

    DUBBELIN­TER­VIEW. Christop­her Timmerman en mama Lynn over haar jongdemen­tie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”

    Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen. Maar de ziekte blijft een donkere schaduw die hen achtervolgt, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Mama belde eens in paniek naar Stephanie, omdat ze niet meer wist waar ze was.”
  2. Na oproep tot staakt-het-vuren tijdens uitzending: vakbond VRT sluit nieuwe acties tijdens finale niet uit
    UPDATE
    98

    Na oproep tot staakt-het-vu­ren tijdens uitzending: vakbond VRT sluit nieuwe acties tijdens finale niet uit

    De socialistische vakbond sluit nieuwe acties bij de uitzending van de finale van het Eurovisiesongfestival niet uit. Donderdag werd er eerder actie gevoerd met een pancarte bij de start en het einde van de uitzending van de tweede halve finale van het Eurovision Songfestival. “Wij veroordelen de schendingen van de mensenrechten door de staat Israël”, was er te lezen. “We waren op de hoogte gebracht dat het zou gebeuren”, aldus de VRT in een reactie aan HLN.