Club Brugge CLU
  • 2' 7' Goal Kylian Mbappé
  • 38' 76' Goal Lionel Messi
  • Mats Rits Goal 68'

Club Brugge verdwijnt van Europees toneel na pijnlijke eerste helft in Parijs, Messi en Mbappé kennen geen genade

Champions LeagueClub Brugge is Europees uitgespeeld. Blauw-zwart werd, vooral voor rust, tureluurs gespeeld door de sterren van Paris Saint-Germain en verloor met 4-1 in het Parc des Princes. Kylian Mbappé en Lionel Messi scoorden elk twee keer.

103 reacties

• René Van Halen

2 jaar geleden
    Waar heeft Club Brugge dan zo veel miljoenen aan besteed?
  • Jan Daems

Ik vraag me af welke stoten Clement nog allemaal gaat uithalen maar als hij verder gaat op de ingeslagen weg dan hypothekeert hij de kansen van Brugge om dit seizoen de titel te pakken maar dat is misschien niet de bedoeling?
  • eduard janssens

Vormer moet altijd vertrekken , als je Europees wil doorstoten vertrek je met uw sterkste elftal .Als ik Vormer was konden ze mijn achterste zien
  • Bill De Fox

En de verdediging is toch slapjes,kunnen we Hendry ook eens op de bank plaatsen want heel goed in zijn eerste matchen bij Club maar de laatste wedstrijden zwak.
  • Pascha Van Rossem

PSG was gewoon 2 klassen te sterk. Einde discussie. Na hun 3-0 voorsprong hebben ze de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Het feit dat Club al mocht meedoen in dit torlooi is al een overwinning voor hen.