Musicalfanaat, drietalige opvoeding en hulpje in een strandtent: dit wist je nog niet over de jarige kroonprinses Amalia

RoyaltyDat de toekomst van prinses Amalia zo goed als vastligt, is algemeen geweten. Nu de Nederlandse achttien is geworden, kan ze officieel haar vader opvolgen op de troon. Maar de jarige royal is meer dan een prinses alleen. We zetten enkele bijzondere weetjes over de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima op een rijtje. 

7 reacties

  • Roger Decuypet

    2 jaar geleden
    Dat meisje zit niet in gouden kooi als je hoort dat zij ook biertjes tapt voor Jan en alleman , de onze lopen rond met 2 bodygards
  • Patricia Lems

    2 jaar geleden
    Drie talen kennen is een basis gegeven in België (in Vlaanderen toch) Nederlands, Frans en Duits ! Meestal is Engels ook in het pakket opgenomen. Dus ... so what ?! Als het op elegantie aankomt dan kies ik voor onze kroonprinses die staat er met vlag en wimpel boven ! Zeker weten en voor een keer mogen we patriotten zijn toch ?!
  • armand keyzers

    2 jaar geleden
    Bravo kroonprinses Amalia. Maak voor één keer eens het verschil uit en bewijs dat je als bevoorrecht persoon de wereld beter kan maken. De Oranjes behoren niet voor niets tot de rijkste mensen ter wereld! Tesamen met onze Elisabeth kunnen jullie met het verleden breken met veel girlpower en intelligentie. Succes.
  • leo carpentier

    2 jaar geleden
    Sympathieke jongedame 👍
  • wim CLAES

    2 jaar geleden
    Alleen de fans reageren precies... Wat is er nu verkeerd aan dat kind? Ik benijd ze niet.stank voor dank, en een gouden kooi. Ik pas.