REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Spaanse pers ziet Barça “ontslagen worden bij de top van het Europese voetbal”, Frenkie de Jong gebeten hond: “Een mislukking”

Champions LeagueFC Barcelona werd gisteren voor het eerst in 21 jaar uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Bovendien scoorden de Catalanen in zes matchen slechts twee doelpunten - van het ooit zo sprankelende Barça blijft nog maar weinig over. Dat zag ook de Spaanse pers, die Barcelona uitwuift aan de Europese top: “Het was een prestatie die alle tekortkomingen pijnlijk blootlegde.” Een overzicht.

7 reacties

  • kevin dauphin

    2 jaar geleden
    Bayern stond met sommige momenten ook met 12 op het veld, 3e goal was buiten de bal was volledig over de lijn. Ze hebben wel verdiend gewonnen n'a het geklungel van barca.
  • Willem Becker

    2 jaar geleden
    Frenky staat niet op zijn plaats. Die hoort de plek van Busqeuts in te nemen maar die is beter. Frenky was bij Ajax veel offensiever nu is het soort van controleurtje geworden.
  • Eric Maes

    2 jaar geleden
    Daar hebben veel ploegen zich op blind gestaard, aan het Ajax van toen. Buiten De Jong, zit er nog zo eentje op de bank bij Man united.
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Koeman treft hier ook schuld door 2de rangs spelers van Nederland kost wat kost te willen binnen halen. Zou Koeman hier mss een graantje van mee geplukt hebben 🤔.
  • Paul Roymans

    2 jaar geleden
    Topspelers die stoppen werden vervangen door tweedeklasspelers zoals Coutonho, Dembele, De Jong die veel te veel verdienen (krijgen). Nu worden bij Barca spelers opgesteld die 10 jaar geleden de bank nooit haalden. Wanbeleid op grote schaal van het vorige bestuur is de enige oorzaak van deze terugval.