Patrick Goots
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Goots © Gregory Van Gansen / Photo News

‘Patje Boem Boem’ scoorde 410 goals, maar speelde nooit voor een topclub: “Anderlecht bood 25 miljoen frank, Beerschot liet me niet gaan”

Belgisch voetbalLiefhebbers van nostalgische voetbalverhalen kunnen zich binnenkort storten op ‘Patje Boem Boem’, de door Dave Peters neergepende biografie van ex-spits en huidig analist Patrick Goots (55). Rasverteller Goots vond voor ons even tijd om te keuvelen over het nieuwe boek en over ‘zijn’ Antwerp. “Radja Nainggolan zou goed in mijn periode hebben gepast.” 

7 reacties

  • Yves Steenssens

    2 jaar geleden
    Zat ooit samen aan de toog in Beveren(S.K.Beveren na wedstrijd)) met Patrick waar hij terecht zijn beklag deed over de trainer - die gebood hem mee te gaan verdedigen - waanzin natuurlijk, want hij scoorde 28 goals in zijn korte tijd bij S.K. - hij was daar laatste grote vedette - toen hij vertrok ging ik ook nooit meer kijken...
  • Eric Leysen

    2 jaar geleden
    Bij KFC Turnhout was hij een ware held met prachtige doelpunten. Gouden tijden. Superkerel bovendien die tussen de echte supporters stond.
  • Richard Tolenaars

    2 jaar geleden
    Sympathieke kerel, maar voetbaltechnisch helemaal niets speciaals. Hij had een hard schot en daar is dan ook alles mee gezegd. Onvoorstelbaar dat hij nu analist is. Hebben ze niets beters?
  • Kurt Hardrada

    2 jaar geleden
    Patje boem boem... Cultheld
  • Ria Adams

    2 jaar geleden
    Inderdaad de "koekoek" was een geweldige voetballer hij had altijd in een topploeg moeten spelen.