© Instagram

Mariah Carey: “Ik kan niet overleven in de echte wereld”

De Amerikaanse diva Mariah Carey heeft in een interview met muziekblad Rolling Stone nog eens teruggeblikt op het mislukte optreden tijdens oudejaarsnacht op Times Square in New York . De 46-jarige zangeres zegt daarover dat ze niet in staat is om te overleven in de echte wereld.

vwh

“Ik kan niet aan de hele wereld uitleggen wat er op dat moment is misgelopen. De mensen zouden het niet begrijpen omdat ze niet in de branche zitten. Ik zou het ook niet begrijpen hoe ik een gewone kantoorjob moet uitoefenen. Ik zou het niet kunnen. Ik ben echt niet capabel om te functioneren in de echte wereld en te overleven”, klinkt het.

Daarnaast haalt ze nog flink uit naar haar entourage. “Over dit incident had ik helemaal geen controle. Als alles niet zo’n chaotisch boeltje was geweest, dan had ik er wellicht nog iets van kunnen maken. De dansers moesten eigenlijk van dat verdomde podium gegaan zijn en me met zich hebben meegenomen. Het spijt me, maar het was een zooitje. Ik geef iedereen, ook mezelf, de schuld om niet op te stappen na de repetitie”, zegt ze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer