Column Segers Annie Cordy
Volledig scherm
PREMIUM
Column Segers Annie Cordy © HLN

COLUMN. ‘Vadsige schijtwijven’? Dat krijgt zelfs Jeff Hoeyberghs niet over zijn lippen

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Gert Vande Broek

6 reacties

  • Jeroen DeBaere

    2 jaar geleden
    Die jonge vrouwen van tegenwoordig stellen niks meer voor. Vroeger werd je ook niet gespaard toen je je legerdienst moest vervullen. Ik heb daar niks aan over gehouden, integendeel, je krijg discipline en doorzettingsvermogen. Wat een watjes zijn dat tegenwoordig ? Ik stel vast dat de vrouwen vroeger veel meer gehard waren en hun "vrouw" konden staan dan nu.
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Militaire instructeurs gingen er ook stevig tegenaan en bij mijn weten hielden we daar geen trauma aan over bij die opleiding, integendeel. Wat voor watjes zijn dat tegenwoordig, met ongelofelijk lange tenen en ego.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Je kan infeite vertellen wat je wil er staat nooit een naam opgeplakt maar 't is wel diegene die denkt zich aangesproken te moeten voelen die er een probleem mee heeft.Ieder kan zijn mening uiten hoe dan ook,zou in democratie toch moeten, maar tegenwoordig voelen ze zich altijd aangesproken om klacht neer te leggen met een doel ,geld eruit te slaan.
  • Guido De Smet

    2 jaar geleden
    Zo’n taaltje was in de jaren 70 schering en inslag in het Belgisch leger maar dan tegen de mannelijke soldaten. Confronterend op het moment zelf maar achteraf leuke herinneringen.
  • Paul Oosterlinck

    2 jaar geleden
    Mooi geschreven alweer !