Sarah Jessica Parker
Vervolg Sex in the City
And just like that
Volledig scherm
Sarah Jessica Parker Vervolg Sex in the City And just like that © rv

Eerste afleveringen ‘Sex and the City’-reboot zijn ‘erg woke’

TVVanaf vandaag kan je de nieuwe vervolgserie van ‘Sex and the City’, ‘And Just Like That’, op Streamz bekijken. In Amerika gingen de afleveringen 24 uur vroeger in première en konden de fans al zien hoe het vertrek van Samantha (Kim Cattrall) werd opgevangen en hoe kritiek op de vorige reeks wordt gepareerd. De meningen zijn alvast verdeeld. 

  1. Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid
    Royalty

    Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsban­ket, koning bedankt Spaanse konings­huis voor haar verblijf in Madrid

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde haar eerste staatsbanket bij en maakte daarbij een goeie indruk.
    Amsterdam
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Play
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.