Jelle Van Damme
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Van Damme

Antwerp-Standard door de ogen van Jelle Van Damme: “Bij Great Old zit er nog veel rek op, in Luik moeten ze de kleedkamer uitkuisen”

Jupiler Pro LeagueAntwerp – Standard, een slapende reus die weer springlevend is tegen een topclub in een diepe coma. Jelle Van Damme (38) heeft het voor allebei. Vorig weekend miste hij geen enkele minuut van de Antwerpse en de Waalse derby, zondag volgt hij het opnieuw op de voet. “Standard moet de kleedkamer opkuisen, bij Antwerp zit er dit seizoen nog veel rek op.”

5 reacties

  • karel jens

    2 jaar geleden
    Nagel op de kop, Dirk. Het getuigt van puur wanbeleid bij RAFC om deze 2 toppers zo maar te laten vertrekken. Dat is ook de reden waarom Antwerp nooit zal meespelen voor de grote prijzen, niet internationaal en evenmin nationaal.
  • Danny Callaert

    2 jaar geleden
    @dirk verhelst: volledig akkoord. Ze hadden refaelov én dieu moeten houden en een paar jonkies aankopen.
  • CARLOS TAELDEMAN

    2 jaar geleden
    Er moet inderdaad opgekuist worden bij Standard.Zowel bij de spelers maar ook inzet bestuur.Venanzi was wel zo slim om het immo bij hem te houden, vanspelerskaas heeft hij niets gegeten!!!!
  • Rudy de clerck

    2 jaar geleden
    Heel juist Dirk
  • dirk verhelst

    2 jaar geleden
    Als ze bij RAFC ipv een hoop bankzitters te kopen , lior en dieu hadden gehouden en dan speelden ze nu met de vingers in de neus kampioen , want daar schieten ze juist in te kort , voetballend vermogen en scoren !!