Lewis Hamilton zit Max Verstappen op de hielen tijdens de GP van Saoedi-Arabië.
Volledig scherm
Lewis Hamilton zit Max Verstappen op de hielen tijdens de GP van Saoedi-Arabië. © AP

POLL. Hamilton of Verstappen: wie pakt volgens u zondag de wereldtitel?

Formule 1Zondag staat de grote clash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton op het programma in de Grote Prijs van Abu Dhabi. Die confrontatie moet over de wereldtitel beslissen, want de kemphanen beginnen met gelijke punten aan de slotrace van het Formule 1-seizoen. Wie trekt volgens u aan het langste eind? Laat het ons weten in onderstaande poll!

12 reacties

  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Max pakt de titel, zeker als het aankomt op persoonlijkheid.
  • Ludwig De Witte-Steen

    2 jaar geleden
    Ik hoop Max maar vrees dat het Lewis zal zijn. Den arbiter is nu eenmaal een goede vriend. Zelfs al rijdt Max met een halve ronde voorsprong over de meet, dan krijgt hij een boete van een ronde omdat hij over een slak reedt of zo.
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Hamilton, het staat in de FIA sterren geschreven...
  • Toon Schouteden

    2 jaar geleden
    Het ganse race-seizoen is Hamilton bevoordeeld geworden, daar zal zondag zéker geen verandering in komen. Toch hoop ik dat Perez daar "op een of andere manier" een stokje voor kan steken ;-)
  • Kris De Wel

    2 jaar geleden
    De race is al lang gereden en wereldkampioen gekend. Mercedes invloeden zijn immens de dag van vandaag. Waar is de tijd dat er nog echt op het heetst van de naald gestreden werd door een Shumacher, Senna, Hill, Prost, ... Allen verdedigden op de één of de andere manier hun posities (al dan niet sportief), en ook toen werden er boetes uitgekeerd, maar het was nog enigzins minder commercieel dan vandaag. Nu is het de renstal met het meeste geld die de plak zwaait en aanspraak maakt op WK.