Horeca Vlaanderen wil snel duidelijkheid over sluitingsuur cafés en restaurants op kerst- en oudejaarsavond

Cafés en restaurants in ons land moeten volgens de huidige coronamaatregelen de deuren sluiten om 23 uur. Horeca Vlaanderen pleit voor een later sluitingsuur op kerst- en oudejaarsavond. Het volgende Overlegcomité vindt plaats op 22 december, maar topman bij Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwé benadrukt dat er al eerder een beslissing genomen moet worden over het sluitingsuur voor de horeca.

116 reacties

  • Nicole De Brauwer

    2 jaar geleden
    Als ze deze mensen straffen dan moeten de heren en dames die het beleid uitstippelen ook het lef hebben om beperkingen qua contacten thuis met 6 of meer durven te beperken. Want daar zal de drank rijkelijk zal vloeien en alle regels opeens geen regels meer zijn. Maar dat zijn heilige huisje waar ze niet durven aan raken.
  • dirk van gucht

    2 jaar geleden
    Horeca drangelegenheden dancings nachtclubs nachtbars nachtcafes. In de situatie die we nu zitten alles sluiten voor de gezondheid van iedereen en tegen de besmettingen corona en de nieuwe variant die goed de ronde doet omivariant. Dat gevaarlijk virus die besmettingen vlug doorgeeft. Dus sluiten.
  • Mario Den Bischop

    2 jaar geleden
    Gaan ze nu echt de feestzalen terug sluiten op oudejaar ! DIt is wraakroepend
  • Peter Van Endert

    2 jaar geleden
    Ik blijf het zeggen Minister Frank Vandenbroucke is te oud voor nog mee te functioneren in deze regering hij zou best zo snel mogelijk op pensioen gaan,. Als ze een vraag stellen aan FVDB kan hij niet meer fatsoenlijk antwoorden
  • Maurice Berden

    2 jaar geleden
    Horeca wil snel duidelijkheid? Awel het is toch duidelijk sluiten om 23u00. Ze hebben sowieso personeel te kort.