BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dylan Groenewegen na zes jaar weg bij Jumbo-Visma, Nederlandse sprinter tekent bij Team BikeExchange

WielrennenNa zes jaar trouwe dienst gaat Dylan Groenewegen Team Jumbo-Visma verlaten. De Nederlandse sprinter gaf de teamleiding onlangs te kennen dat hij voor komend seizoen een sportief aantrekkelijk aanbod van een andere ploeg had gekregen. Die ploeg blijkt Team BikeExchange (vanaf 2022 BikeExchange-Jayco) te zijn. Groenewegen tekende er een contract voor drie jaar.

11 reacties

  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Hopelijk gebruikt hij nu zijn verstand als hij dat heeft.
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    En de instroom van renners bij Jumbo is Marika ontgaan? Welke adelbrieven kunnen de anderen voorleggen om een argument te plaatsen tegen Wout? Niks bijzonder dus. En kom niet met de winst in de Giro van Tom Dumoulin, want daar kan je geen 5 jaar op teren.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Dylan is reeds de 2de toprenner binnen die ploeg , die door Wout op een zijspoor zou gezet worden , maar waar Dylan de eer aan zichzelf houd . Net zoals met Dumoulin , die opeens van medekopman naar luxe knecht voor Wout zou gedegradeert worden , heel geslepen "een burn out" veinsde om hieraan te ontkomen , maar die wss de ploeg hiervoor ook verlaten zal. Blijkbaar een patroon bij Wout versus Nuyens, Remco, MvdP, Toon, Tom en Dylan?zijn al deze mensen in fout of het ware gelaat van Wout ?
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Alé , ook Groenewegen vertikt het om knechtje te zijn voor Wout , nu die zijn plaats ook al ingenomen heeft. Begint zich mbt Wout blijkbaar een patroon af te tekenen : bij Nuyens waarvoor bestraft , Dumoulin die het ook vertiktte om te knechten voor de maestro en "opeens" een burn out heeft , na Wout's opgezet complot en sabotage op het WK Leuven doet Remco zijn boekje open, wat Wout niet pikt , Wout die uitspraken over Toon doet , zijn uitspraken mbt MvdP . Begint zijn "true colors" te tonen.
  • Jim Bak

    2 jaar geleden
    DIe gast heeft zijn straf gehad! Succes Dylan!