ANP
Volledig scherm
© ANP

Sensationele Max Verstappen troeft Lewis Hamilton af en begint jacht op wereldtitel vanaf pole

Formule 1Max Verstappen heeft zich verzekerd van de belangrijkste pole position uit zijn leven. Hij was, toch wel verrassend, veruit de snelste in de kwalificatie in Abu Dhabi. Lewis Hamilton start naast hem. Die heeft wel hardere banden om de race mee te beginnen.

22 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Er zijn er hier blijkbaar die niet gezien hebben dat Hamilton als enige op geel vertrekt en alles achter hem op rood.Als Hamilton zich niet uit de voeten maakt gaat ie tussen de wagens hangen die achter hem allemaal op rood starten en Norris staat bekent een zeer goede starten te zijn en zou in de eerste bocht wel eens voor hem kunnen zitten.
  • mike milan

    2 jaar geleden
    Moest Mercedes de pole hebben….was hij weer and melken dat ze gefoefeld hadden aan de auto.
  • Patrick Brusseel

    2 jaar geleden
    Het zou niet de eerste strategie blunder zijn van Mercedes dit seizoen. Voor mij is 90 pct van het werk gedaan voor Max.
  • Ricardo Paulssen

    2 jaar geleden
    Het was geen harde band meneer Govaerts en daarnaast, was het zo makkelijk dan waren er geen strategieën mogelijk
  • Marc Van Leuven

    2 jaar geleden
    beiden zijn goede rijders, de één al wat agressiever dan de anderen maar qua fouten in het seizoen, hebben ze allebei gemaakt en zonder de incidenten hadden we de wereldkampioen al gekend. Nu is inderdaad de strategie belangrijk, kan verstappen genoeg seconden bijéén rijden voor die ooh zo belangrijke wissels?? Laat de beste morgen en zonder incidenten liefst maar winnen.