Pieter Timmers gaf het beste van zichzelf, maar dat bleek niet volstaan. © play4 

Pieter Timmers is al uitgedanst in ‘Dancing with the stars’

Voor zwemkampioen Pieter Timmers is Dancing with the stars al afgelopen. Hij moest zaterdagavond als eerste de danscompetitie van Play4 verlaten.

Het zat er een beetje aan te komen en het is ook gebeurd: Pieter Timmers en zijn danspartner Natascha hebben de duimen moeten leggen voor de andere danskoppels. De punten van de jury hadden hen al naar de laatste plaats verwezen en de stemmen van het publiek konden daar uiteindelijk niets meer aan veranderen. Op het einde werd het nog even spannend toen alleen nog Lotte Vanwezemael – als voorlaatste in de juryrangschikking – en Pieters Timmers overbleven, maar het verraste niemand echt dat ook de moderne dans van de olympische zwemkampioen niet had kunnen overtuigen.

Juryleden Wim Vanlessen, Jan Kooijman, Joffrey Anane en de zieke Joanna Leunis vanuit Londen plaatsten opnieuw Nina Derwael en Simone duidelijk op een eerste plaats. De turnkampioene zette een indrukwekkende jive neer. Ook lof voor Delphine van Saksen-Coburg. Haar gedurfde technotango leverde haar een beter resultaat op dan vorige week.

(jdr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER