Jos en Max Verstappen.
Volledig scherm
Jos en Max Verstappen. © Photo News

Vader Jos Verstappen geloofde er niet meer in, maar Max wilde niet opgeven: “Soms gebeuren er mirakels”

Formule 1Vader Jos was tijdens de race weggelopen. “Ik geloofde er niet meer in.” Max Verstappen bleef wél gaan tot het gaatje. Met een nu al legendarische F1-titel als resultaat. “Ik ben wereldkampioen. Crazy.”

51 reacties

  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    De slimste heeft gewonnen al de rest is geschiedenis
  • Ronny minnen

    2 jaar geleden
    als hamilton ook wisselt van banden dan had max niet kunnen passeren . en bochten afsnijden gebeurt heel het seizoen maar nu in de beslissende race valt iedereen er over
  • Philippe Heymans

    2 jaar geleden
    Alleens gedacht aan de strategie van beide teams, Red Bull ni te kloppen daarin, snelle bandenwissels op cruciale momenten met min tijdverlies (virtual safety car en safety car).Bij mercedes waren ze van mening dat hun banden onverslijtbaar waren zo te zien. En als je Max op nieuw rubber achter je hebt ja die duikt het gat in en steekt zuiver voorbij. Hamilton had geen schijn van kans meer, nogtans hij vraagde over de radio of het een goede beslissing was hem niet binnen te roepen voor rubber.
  • Tony Chan

    2 jaar geleden
    Super verdiend Max. Agressief maar goed. Dit is racen!
  • Karel Van Biezen

    2 jaar geleden
    Bij inhaalmaneuver van MV op LH duwde Max Lewis helemaal van de baan en kon deze met een bliksem reflex maar net een aanrijding vermijden ( duidelijk in cockpit beelden). Hij kon gaan andere kan op en de wedstrijdleiding oordeelde hierover correct. Hamilton was overduidelijk betere man in koers en verdiende winnaar. Verstappen zelf kon niet winnen, kon het ook niet met hulp van zijn team maat Perez, enkel met behulp van de FIA die de regels uitvaardigde volledig in het voordeel van Verstappen.