Gert Verhulst neemt definitief afscheid van zijn trouwe viervoeter Samson, maar wanneer?
Volledig scherm
Gert Verhulst neemt definitief afscheid van zijn trouwe viervoeter Samson, maar wanneer? © ANP Kippa

Gert Verhulst is 'langdurig' afscheid van Samson beu: "Het wordt een beetje zielig”

ShowbizzGert Verhulst (53) vindt het hoog tijd dat hij afscheid neemt als baasje van Samson, maar door corona wordt het definitieve einde steeds maar uitgesteld. “Het wordt een beetje zielig”, zei de presentator en Studio 100-baas in het Nederlandse tv-programma ‘WNL op Zondag’.

22 reacties

  • eli bosch

    2 jaar geleden
    Kan misschien een show organiseren waarin van al zijn figuren afscheid genomen wordt: Mega Mindy, Mega Toby, Samson en Gert, K3 de 1e, de 2e; de 3e.
  • Daisy Daelemans

    2 jaar geleden
    Intussen worden het vijgen na Pasen. Aan de ganse situatie kan je niks veranderen. Er zullen mensen zijn die de afscheidsshow nog willen zien, anderen willen graag hun centjes terug. Geef de mensen die hun geld terugvragen, hun geld terug en plan een show voor de anderen, zo hoeft Gert geen "45" keer meer afscheid te nemen.
  • Walter Van Criekinge

    2 jaar geleden
    kurt nachtergaele ; U maakt de perfecte analyse, volwassenen die klagen over kinderprogramma's waar ze vroeger zelf graag naar keken. Afgunst?
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Deze uitspraak is gepast . Daarom heeft hij het over zichzelf .
  • may kok

    2 jaar geleden
    afgunst en jaloezie , de belg op zijn best hahaha ! de enige nog wat normale bv die heel goed geboerd heeft en rijk is door slim en hard werk , mag toch ook een mening hebben zeker . hij heeft tenminste geen streken zoals al die ander mini bv's die denken dat met een rolletje op vtm of een kwijlnummer op radio debiel de evenaar door hun gat loopt . als er hier iemand denkt dat hij het beter weet , zoek een hond en drie poppetjes en zakken vullen maar .