Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen. © ANP

Onze F1-watcher legt uit waarom dit slechts het begin is voor de tot wasdom gekomen Verstappen: “Max profileerde zich als de nieuwe baas in het peloton”

Formule 1Nog altijd even snel op die piste van asfalt. Maar nu ook véél sterker in die smallere piste van zowat vijftien centimeter breed: de afstand tussen linker- en rechteroor. Onze Formule 1-watcher ziet dat er is een nieuwe Max Verstappen is opgestaan. Het jongetje is volwassen geworden. “In 2018 vreesden omstaanders dat Max zijn collega na een race een hengst zou verkopen. Die scherpe kantjes zijn er niet meer. Max heeft ze zelf weg gevijld.” En is klaar voor meer. Veel meer... 

37 reacties

  • Marie Vanakker

    2 jaar geleden
    jos jansen Als alles normaal verlopen dan had Max die 2 DNF beurten niet gehad en had die laatste race niks uitgemaakt. Leuk weetje trouwens Hamilton 8 wins en 246 rondes op kop gereden, Verstappen 9 wins en 651 rondes op kop gereden. Voor de start van de laatste race wel te verstaan.
  • jos jansen

    2 jaar geleden
    Als alles normaal was verlopen had Hamilton los kampioen geworden!maar je zag duidelijk dat dat niet mocht!
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Geef hem een Mercedes en hij domineert zoals Hamilton vroeger .
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Max heeft me helemaal niet overtuigd van klaar te zijn om te domineren. Vanaf het moment dat hij voelde dat de titel hem aan het ontsnappen was, haalde hij het ene gevaarlijk manoeuver na het ander uit naar zijn concurrent. Daarbij, je kunnen is van geen belang in deze sport of je verder nog succesvol zal zijn, maar wel wat onder je gat zit. De kans is heel groot dat Mercedes weer de dominanste wagen zal brengen volgend jaar, dus ik gok zeker niet dat Max zal winnen volgend jaar.
  • Henri Coumans

    2 jaar geleden
    Eindelijk dominantie van Mercedes voorbij