AFP
Volledig scherm
© AFP

Duitse minister van Buitenlandse Zaken waarschuwt: “Geen toelating voor Nord Stream 2 als situatie in Oekraïne escaleert”

De omstreden gaspijpleiding Nord Stream 2, tussen Rusland en Duitsland, komt er niet als er een nieuwe escalatie komt tussen Rusland en Oekraïne. De nieuwe Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, heeft zondagavond bevestigd dat daarrond een akkoord bestaat tussen Duitsland en de Verenigde Staten.

38 reacties

  • Gino Van den Bleeken

    2 jaar geleden
    De grote schuldige in dit verhaal is Biden, hij is iedereen aan het opstoken en is degene die oorlog wilt want dat komt hem goed uit . En dan zeker alst het met Rusland is want dan kan hij weerzeggen zie je ik heb gelijk. Moest het zover komen zit europa er weer midden in zoals al reeds meerdere malen. Plus ook omtrent de pijpleiding is gewoon een politiek spelletje omdat Amerika, lees Biden, meer en meer macht wil over Europa en het resultaat is er al , Amerika spreekt en Duitsland luistert al
  • XAVIER LAMBRECHT

    2 jaar geleden
    Dat ze hun gas bijhouden. Zij moeten meer van ons dan wij van hun.
  • Willy Michiels

    2 jaar geleden
    @marc germanus het was vandaag al twaalf graden in onze tuin dat komt goed.
  • Geert Tamsyn

    2 jaar geleden
    Hans Andersen, het zal niet stoppen met Oekraïne, he. De Baltische Staten zijn de volgende dominosteen: toegang tot de Baltische Zee en ethnisch Russische minderheden die moeten “beschermd” worden. En de Baltische Staten zijn lid van de NAVO …
  • Paul De Mol

    2 jaar geleden
    Duitsland dreigt? Man, man, man. Duitsland zal wel het eerste en grootste slachtoffer zijn als NordStream2 niet zou geopend worden. Kan het nog gekker?