Kedist Deltour over Miss Universe: “Iedereen geschrokken dat ik niet in finale stond”

ShowbizzDeze nacht werd de Indiase Harnaaz Sandhu (21) verkozen tot de nieuwe Miss Universe. Hoewel Miss België, Kedist Deltour (24), getipt werd als podiumkandidate, haalde ze de finale niet. En dat valt haar zwaar. “Het doet heel veel pijn, want ik zag mezelf echt in de finale”, vertelt ze aan VTM Nieuws.

6 reacties

  • Aminata N'Diaye

    2 jaar geleden
    Kedist is een prachtige vrouw en echt een Miss Universe type, dus ik begrijp haar teleurstelling volkomen! Ik wens haar veel succes met haar volgende avonturen!
  • Danny Baillien

    2 jaar geleden
    Ben het niet eens met de vorige reacties. Verdiende zeker een plaats in de finale. En liever iemand die in zijn kansen gelooft. Moeten ook eens kijken naar wat iemand te vertellen heeft en niet altijd hoe men eruit ziet. Miss België een mooie vrouw.
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Denkt die dat nu echt. Wat een eigendunk heeft die zeg. Normaal dat er niet in finale staat. En wie is iedereen?? Ik was al zeker dat je er niet inging staan.
  • Vincent Salembier

    2 jaar geleden
    Nogal een groot gedacht van haarzelf blijkbaar.Voetjes terug op de grond.
  • Sam Bellamy

    2 jaar geleden
    Altijd hetzelfde... België is al gewonnen nog voor de wedstrijd heeft plaatsgevonden, net zoals bij het Eurovisiesongfestival of het EK/WK voetbal. Als dan de wedstrijd voorbij is, wint België weer geen platte prijs.